2017-05-31T12:34:05+00:00 svibanj 31, 2017|Klubovi informacije, Nekategorizirano, rezultati, seniori|

Urania prvak 1. Županijske lige!

ČESTIT I BLAGOSLOVLJEN USKRS

Želimo

Službeni Glasnik Balun 11-2019

Balun

Parovi polufinala Kupa NSŽSD

KUP - NSŽSD - PAROVI

Baška Voda ima šampione!

Pehar i medalje su im uručeni u prigodi utakmice zadnjeg kola u Vinjanima

 Urania je prvak 1. lige Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije. Momčad iz Baške Vode je dominirala tijekom cijelog prvenstva, a na kraju je osvojila prvo mjesto sa 58 bodova, ispred Sloge koja ima 53 i Uskoka sa 46 bodova.

Ovo je povijesni uspjeh za ovaj klub s Makarske rivijere, a svečanost dodjele pehara i medalja upriličena je u Vinjanima, u prigodi utakmice zadnjeg kola (1:1), gdje su odličja igračima i stožeru podijelili predsjednik NSŽSD-e Vinko Radovani i član Izvršnog odbora NSŽSD-e Mijo Pašalić, a s njima su bili tajnik Dino Knezović i instruktor Zdravko Marić.

Urania je prvenstvo tavršila s 18 pobjeda i 62 postignuta gola, najbolji im je strijelac Mario Zebić s 15 postignutih golova, a valja potcrtati da su imali najbolju obranu lige, koja je primila tek 16 pogodaka.

Momčad iz Baške Vode zasluženo slavi, svi od predsjednika Krešimira Radića, preko trenera Ante Vidulina, pa do igrača s najmanjom minutažom zaslužuju velike čestitke. Uraniju sada čekaju kvalifikacije za ulazak u 3. HNL, ali još uvijek se ne zna ni s kim ni gdje će se igrati. Urania svakako zaslužuje sve čestitke za sjajno odigranu sezonu.

ČESTIT I BLAGOSLOVLJEN USKRS

Želimo Vam čestit i blagoslovljen  Uskrs

Službeni Glasnik Balun 11-2019

Balun 11-2019. Službeni glasnik Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske

Parovi polufinala Kupa NSŽSD

KUP - NSŽSD - PAROVI 1-2 Liga natjecanja