2018-07-29T16:50:36+00:00 srpanj 29, 2018|Klubovi informacije, Nekategorizirano, rezultati, seniori|

Splitski sveučilištarci prvaci Europe!

ČESTIT I BLAGOSLOVLJEN USKRS

Želimo

Službeni Glasnik Balun 11-2019

Balun

Parovi polufinala Kupa NSŽSD

KUP - NSŽSD - PAROVI

Splitsko Sveučilište prvak Europe u nogometu

Nogometna ekipa Sveučilišta u Splitu pobjednik je Europskog sveučilišnog prvenstva koje se igralo u portugalskom gradu Coimbri. Inače, ovo je prvi put da se splitsko Sveučilište natječe na Europskom prvenstvu u nogometu, a naglasimo kako su nedavnim novim osvajanjem naslova hrvatskih prvaka izborili nastup i na Europskom prvenstvu sljedeće godine koje se igra u Madridu.

Ekipa Sveučilišta u Splitu bila je u skupini sa sveučilištima iz Norveške (Norwegian University of Science and Technology), Rusije (Smolensk State Academy of Physical Education Sport and Tourism) te domaćinima (University of Coimbra). Momčad splitskog Sveučilišta u grupi je ostvarila dvije pobjede i jedan remi, a potom su u četvrtfinalu svladali prošlogodišnje europske prvake iz Rusije (Kuban State University). U polufinalu su s 2:1 svladali njemačke predstavnike (University of Vechta) da bi se u finalu ponovno sastali sa Smolenskom kojeg su pobijedili s minimalnih 1:0.

Čestitamo im na velikom uspjehu te s ponosom ističemo kako su voditelji ekipe bili predsjednik Nogometnog saveza Županije Splitsko-dalmatinske prof.dr.sc. Marko Ercego te dr.sc. Ante Rađa, povjerenika liga početnika i mlađih početnika.

ČESTIT I BLAGOSLOVLJEN USKRS

Želimo Vam čestit i blagoslovljen  Uskrs

Službeni Glasnik Balun 11-2019

Balun 11-2019. Službeni glasnik Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske

Parovi polufinala Kupa NSŽSD

KUP - NSŽSD - PAROVI 1-2 Liga natjecanja